Snart et årti siden startede vi ud på en rejse ind i de visuelle aspekter af sjældne bøger fundet på auktioner, i arkiver, i biblioteker og på muséer. Vores ønske er at udforske hvert eneste emne og subjekt, der nogensinde er blevet tegnet, raderet og printet. Vores drøm er en dag at kunne skabe vores helt egen Encyclopaediae Dybdahlum.

Senest har vi indtaget en gammelt supermarkedsejendom, som er blevet konverteret til et botanisk og kreativt studio. Vi har alt her: Vores bibliotek til antikke bøger, kontor, grafisk værksted, print workshop og varehus.

Vores grundlægger, Henrik Dybdahl, studerede på det Informationsvidenskabelige Akademi i København. Samtidig drev han og en ven et lille kunstgalleri, der udstillede illustrative gadekunstnere. Udover dette, udførte Henrik Dybdahl også flere kunstprojekter i det offentlige rum.

Med ønsket om at interagere med flere mennesker og rette deres opmærksomhed mod det oversete og glemte visuelle guld fra fortiden, besluttede Henrik sig for at kombinere sine opdagelser med ønsket om at opfriske og remixe.  Med et glimt i øjet samt titlerne kulturarvskurator og printmager, påbegyndte et nyt eventyr med et nyt mål: The Dybdahl Co.

I dag efter flere års research, remixing, og printarbejde. kan The Dybdahl Co. findes i hele verden. Rejsen er lige begyndt og der er flere emner og fagområder derude, der endnu ikke er blevet udforsket og inkluderes i vores Encyclopaediae Dybdahlum.