Vi er altid på jagt efter visuelt guld skattekamre fyldt med i antikke bøger. Vores eventyr tager os til arkiver, biblioteker og muséer, hvor sjældne illustrerede bøger venter på at blive fundet.
Et af vores utrolige fund er Ernst Haeckels værk, Kunstformen der Natur. I løbet af  Opdagelsestiden (1400-1800) blev der tegnet tusindvis af fascinerende billeder, som skulle forklarer nye emner og dokumentere rejser. I timevis gennemsøger vi disse kollektioner af skrifter for at finde de perfekte motiver.
Vi arbejder med digitalisering af disse illustrationer, vi forbedrer, remixer og forskønner. Vores arbejde rangerer mellem så lidt som forbedring af farver og komposition til genfortolkninger og kombinationer af motiver fra forskellige verdensdele og tidsperioder for at tilføje ny kontekst og interesse til illustrationerne.
Vi printer alle billeder i vores studio på mat højkvalitetspapir fra den tyske specialist Hahnemühle. Blækket, som vi bruger, er japansk. Det er af arkivkvalitet og farveægte, og bruges for levende og langvarig farve og intensitet. Vi trykker on-demand for at begrænse produktionsspild.

Vi printer i studiet, samt trimmer og indrammer selv print. Vores rammer er produceret i hånden i Europa og vi tilbyder rammer i både naturlig eg, sort aluminium og ornamenterede guldrammer i træ.

Efter alt dette sender vi vores posterboy afsted.
Vi afleverer dog ikke altid personligt på cykel. Ofte bruger vi Postnord, GLS eller en anden forsendelsesservice. 

Har du spørgsmål til hvordan vi arbejdet? Kontakt os på webshop@thedybdahl.com