Vores billeder er fremragende til prints og plakater. Men de er ligeså skønne til mange forskelligartede produkter og i helt andre sammenhænge end i en ramme.

Vi deltager gerne i et fælles samarbejde om at skabe nye produkter, hvor både vores brand og billeder kan komme til deres ret. Vi sigter mod både kommercielle og "high-end" produkter, hvor et strejf af THE DYBDAHL COs kulturarv kan tilføje produktet noget helt specielt.

Her er et par eksempler fra nylige projekter:

STUDIO ROOF X THE DYBDAHL CO.

Studio ROOF har kreativt brugt vores billeder til at skabe en samling vidunderlige pop-ud-kort og to små kasser til vægdekoration med insekter i hovedrollen. Produkterne lanceres på Maison&Objet i foråret 2019.

studio roof x the dybdahl co


CLOUDNOLA X THE DYBDAHL CO.

Amsterdam-baserede Cloudnola har slået sig sammen med os om at skabe en samling af botaniske vægure, som er tilgængelige på deres hjemmeside.


MASSIMO X THE DYBDAHL CO.

Sammen med Massimo i København skabte vi en kollektion af tæpper til Salone del Mobile i Milano.SNURK X THE DYBDAHL CO.

Sammen med SNURK I Amsterdam har vi skabt et finurligt og stilfuldt dynebetræk. Virkeligt charmerende og forbløffende at kunne svømme rundt i din seng.

snurk collaboration with the dybdahl co

NOODOLL X THE DYBDAHL CO.

Sammen med Noodoll i London har vi fusioneret deres søde figurer med et af vores junglescenarier. Kan du finde de ni rismonstre?
noodoll x the dybdahl co

Køb printet her