Vores studie ligger ved Barfredshøj Herregård en halv times tid udenfor København. Vi er omgivet af marker og skov, hjorte, kaniner og fasaner.

Plakater med en historie

Hos Dybdahl Co. er vi kulturarvseventyrere. Vi får inspiration, og finder vores materialer, fra tryk i sjældne bøger og skjulte gallerier, arkiver, biblioteker og museer. Vi har samlinger fra kendte og ukendte kunstnere og biologer. Fælles for dem alle er, at de er vintage med et poetisk og moderne, skandinavisk præg.

Botanik og dyreprint

Tendenser kommer og går, men nogle ting går aldrig af mode - såsom Flora og Fauna. Disse naturlige vidundere vil for evigt være menneskets inspirationskilde. Vi har valgt at ære dem ved at bruge dem i vores designs. Hvis du ønsker lidt natur i dit hjem, kan du gennemse vores store udvalg af dyre- og botaniske plakater. Fra dyreuniverset tilbyder vi alt fra krybende insekter, mystiske alger, fascinerende firben og imponerende beboere fra savannen til smukke fugle, delikate sommerfugle og farverige fisk. Vores botaniske tryk og plakater inkluderer maleriske palmer, delikate svampe, frodige grønne blade og eksotiske blomster. Vores botanik- og dyreplakater er den perfekte måde at skabe liv på dine vægge, samtidig med at de giver en vintagefornemmelse og skaber en tropisk stemning i dit hjem.

En pædagogisk plakatvæg

Vores plakater er dekorative og pædagogiske på samme tid. Du kan lære om dyrs anatomi, udforske insektarter i detaljer eller lade dig fortabe i de eksotiske plakater om afrikanske, arktiske og orientalske dyr i deres naturlige omgivelser. Lær mere om de forskellige slags svampe, blomster, frugter og træer, og lad dig blive draget ind i en verden af ​​flora og fauna, som er  endnu mere fascinerende, end du nogensinde have forestillet dig. Du kan også se vores udvalg af originale reklameplakater fra 30'erne og 40'ernes USA.  Vi har gendannet vintagefotografier og gamle bykort - alle ideelle til at give den perfekte vintagestemning, samtidig med at du bevarer det historiske og pædagogiske element.

Tag med på vores eventyr og udforsk vores brede udvalg af visuelt guld!